Γεωργία Ζιώγου Διατροφολόγος

Γεωργία Ζιώγου Διατροφολόγος

H Τζώρτζια Ζιώγου είναι Διατροφολόγος – Διαιτολόγος και Υπεύθυνη κέντρου διατροφικής αγωγής NewMe.

Πάντα το ενδιαφέρον της για την υγεία αποτελούσε κίνητρο για αναζήτηση και εύρεση απαντήσεων κυρίως σε ό,τι αφορά την πρόληψη και αντιμετώπιση ασθενειών.

Το 2007 αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και αφού εργάστηκε στον κλάδο αυτό αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό που πάντα αγαπούσε, την επιστήμη διατροφής του ανθρώπου. Δίνει ξανά πανελλήνιες και επιτυγχάνει.

Αποφοίτησε το 2013 από το τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφής του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας και πλέον είναι φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό τμήμα Γυναικείας Έρευνας και Αναπαραγωγής της Ιατρικής Αθηνών.

Στόχος της είναι μέσα από την μακρόπνοη πορεία της και την εμπειρία της στον κλάδο της υγείας και του αθλητισμού να βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά να ανακαλύψει τον νέο του εαυτό. Για το λόγο αυτό δημιούργησε το www.newme.gr ώστε όλοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε θέματα ενημέρωσης εστιάζοντας στην υγεία, τη διατροφή και την άσκηση αλλά και σε θέματα ενημέρωσης και ομορφιάς που θα χαρίσουν νέα ερεθίσματα στους αναγνώστες.

To Μeet Market συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Τζώρτζια Ζιώγου στο πλαίσιο του 100ου Επετειακού Meet Market στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (2018) με μια ομιλία για γονείς με θέμα την παιδική διατροφή. 

www.newme.gr