TheMeetMarket logo TheMeetMarket logo

Δημοφιλή σε Αξεσουάρ

Δημοφιλή σε Παπούτσια

Δημοφιλή σε Τσάντες, Πορτοφόλια & Θήκες

Γυαλιά Οράσεως & Ηλίου

Δημοφιλή σε Γυαλιά Οράσεως & Ηλίου

Κάλτσες

Δημοφιλή σε Κάλτσες

Καπέλα & Αξεσουάρ Μαλλιών

Δημοφιλή σε Καπέλα & Αξεσουάρ Μαλλιών

Δημοφιλή σε Ζώνες

Μαντήλια, Κασκόλ & Γάντια

Δημοφιλή σε Μαντήλια, Κασκόλ & Γάντια

Μπρελόκ

Δημοφιλή σε Μπρελόκ

Δημοφιλή σε Κατοικίδια

Δημοφιλή σε Περιποίηση & Ευεξία

Σαπούνια

Δημοφιλή σε Σαπούνια

Περιποίηση Δέρματος

Δημοφιλή σε Περιποίηση Δέρματος

Δημοφιλή σε Περιποίηση & Styling Μαλλιών

Δημοφιλή σε Home Spa & Αρώματα

Δημοφιλή σε Fitness

Eco-Friendly Υγιεινή

Δημοφιλή σε Eco-Friendly Υγιεινή

Δημοφιλή σε Ανδρικά

Δημοφιλή σε Ευ ζην

Δημοφιλή σε Διακόσμηση & Τέχνη

Υφάσματα

Δημοφιλή σε Υφάσματα

Prints, Posters & Διακόσμηση Τοίχου

Δημοφιλή σε Prints, Posters & Διακόσμηση Τοίχου

Διακοσμητικά Αντικείμενα

Δημοφιλή σε Διακοσμητικά Αντικείμενα

Κουζίνα

Δημοφιλή σε Κουζίνα

Zero Waste Προϊόντα

Δημοφιλή σε Zero Waste Προϊόντα

Βιβλία, Χαρτικά & Παιχνίδια

Δημοφιλή σε Βιβλία, Χαρτικά & Παιχνίδια

Μουσική

Δημοφιλή σε Μουσική

Δημοφιλή σε Παιδί & Κατοικίδια

Βρέφος (0-2 ετών)

Δημοφιλή σε Βρέφος (0-2 ετών)

Κοριτσίστικη Ντουλάπα

Δημοφιλή σε Κοριτσίστικη Ντουλάπα

Δημοφιλή σε Unisex Ντουλάπα

Παιχνίδια

Δημοφιλή σε Παιχνίδια

Βιβλία & Σχολικά Είδη

Δημοφιλή σε Βιβλία & Σχολικά Είδη

Βρεφικό & Παιδικό Δωμάτιο

Δημοφιλή σε Βρεφικό & Παιδικό Δωμάτιο

Ώρα Για Φαγητό

Δημοφιλή σε Ώρα Για Φαγητό

Κατοικίδια

Δημοφιλή σε Κατοικίδια

Δημοφιλή σε Γεύση

Δημοφιλή σε Φαγητό

Δημοφιλή σε Ποτό

Μαγειρική

Δημοφιλή σε Μαγειρική

Δημοφιλή σε Δωροκάρτες

Αναζήτηση Αποτελεσμάτων

Αναζήτηση προϊόντων, makers, εκδηλώσεις, πληροφορίες...

Shop
Close
Υποστήριξη

Πολιτική Απορρήτου

Στην παρούσα πολιτική μπορείς να δεις τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα. Ενδέχεται να την τροποποιούμε από καιρό σε καιρό και γι' αυτό προτείνουμε να την επισκέπτεσαι και να ενημερώνεσαι τακτικά για ενδεχόμενες αλλαγές.

Side picture

Πολιτική απορρήτου

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε μέσω της ιστοσελίδας μας να σας παρέχουμε μια εξαιρετική εμπειρία αγορών, που σημαίνει ότι όσον αφορά στο ευαίσθητο θέμα της χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε πάντα να μας εμπιστεύεστε. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε ότι δίνετε άδεια στο TMM να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Στην παρούσα πολιτική απορρήτου θα σας παρέχουμε μια κατανοητή επισκόπηση του είδους των προσωπικών δεδομένων που χρησιμοποιούμε, τη νομική βάση της από μέρους μας χρήσης τους και πώς εγγυόμαστε την προστασία τους. Αυτή η πολιτική αποτελεί μέρος των Όρων Χρήσης, που σημαίνει ότι αποδεχόμενοι αυτούς συμφωνείτε και με την Πολιτική Απορρήτου μας. H πολιτική αυτή είναι δεσμευτική για το ΤΜΜ και όχι για τα ανεξάρτητα μέλη της κοινότητας TMM ή τρίτα μέρη, τα οποία έχουν επίσης πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Αυτό σημαίνει ότι το ΤΜΜ δεν έχει την ευθύνη για τον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι χρήστες και τρίτα μέρη χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τις πρακτικές και τις πολιτικές απορρήτου και ασφάλειας αυτών των μερών προτού χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους.

Ποιοι είμαστε:

The Meet Market Private Company και μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους ακόλουθους τρόπους:

Διεύθυνση: Πετράκη 12, Σύνταγμα, 10563, Αθήνα, Ελλάδα


Τηλ. 2103624707 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 - 18:00


e-mail:
[email protected]

Τύποι προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται

Για την εγγραφή και τη δημιουργία λογαριασμού απαιτούνται προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομά σας ή ένα όνομα που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας και μια διεύθυνση e-mail. Εσείς αποφασίζετε ελεύθερα εάν επιθυμείτε να μας παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή όχι. Εάν μας παρέχετε αυτά τα δεδομένα, δίνετε με αυτόν τον τρόπο τη συγκατάθεσή σας για να τα αποθηκεύσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Για περαιτέρω χρήση των υπηρεσιών μας, για παράδειγμα όταν αγοράζετε ένα προϊόν, απαιτούνται πληροφορίες όπως έγκυρη φυσική ταχυδρομική διεύθυνση, όνομα και διεύθυνση χρέωσης, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού ή στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας για την παροχή αυτών των υπηρεσιών και την παράδοση του αντικειμένου που αγοράσατε. Σε περίπτωση που προχωρήσετε σε αγορά, δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Αποθηκεύουμε ένα διακριτικό αναγνώρισης πιστωτικής κάρτας για να ζητήσουμε συναλλαγή μέσω του API του παρόχου πληρωμών μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σας ζητηθεί να επικυρώσετε τον τρόπο πληρωμής σας κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Για να ελέγξετε την ταυτότητα μιας πληρωμής, θα χρειαστεί να απαντήσετε σε μια ειδοποίηση του εκδότη της κάρτας σας και να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως μια σωστή απάντηση σε μια ερώτηση, έναν κωδικό πρόσβασης κ.λπ.

Σε περίπτωση που δημιουργήσετε έναν λογαριασμό maker, προκειμένου να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, θα ζητήσουμε πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, όπως το πλήρες όνομά σας, το όνομα της επιχείρησής σας, αποδεικτικό έναρξης εργασιών, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου επιχείρησης, αντίγραφα ταυτότητας/διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησής σας, στοιχεία χρέωσης, αριθμός τραπεζικού λογαριασμού κ.λπ.

Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς για διαφήμιση, αναλυτικά στοιχεία, για την σωστή λειτουργία του περιεχομένου της ιστοσελίδας και για την προστασία των υπηρεσιών μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διεύθυνση IP σας, πληροφορίες προγράμματος περιήγησης, πληροφορίες συσκευής και, όταν είναι ενεργοποιημένες από εσάς, πληροφορίες τοποθεσίας που παρέχονται από τη συσκευή σας.

Εάν δεν είστε μέλος και δεν έχετε λογαριασμό TMM αλλά επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή/και αγοράζετε ένα προϊόν, λαμβάνουμε επίσης πληροφορίες για εσάς μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών (π.χ. τη διεύθυνση IP σας) ή μπορείτε να μας παρέχετε πληροφορίες όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (δηλαδή το e-mail σας) ή ένα μέλος του TMM μπορεί να μας παράσχει προσωπικά σας στοιχεία σε περίπτωση δωροκάρτας.

 

Ασφάλεια

Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιώντας τα γενικά αποδεκτά πρότυπα του κλάδου. Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση για να προστατεύσουμε τις προσωπικές σας αναγνωρίσιμες πληροφορίες στην επικοινωνία προγράμματος περιήγησης - διακομιστή χρησιμοποιώντας TLS (ασφάλεια επιπέδου μεταφοράς). Τα στοιχεία του λογαριασμού σας προστατεύονται από έναν κωδικό πρόσβασης (εκτός από τις περιπτώσεις που χρησιμοποιείτε στοιχεία σύνδεσης τρίτων, όπως το facebook ή το instagram), ο οποίος είναι κρυπτογραφημένος με τέτοιο τρόπο (one-way hash) όταν τον εισάγετε ώστε να είναι αδύνατη η ανάκτησή του και να προστατεύεται από κακόβουλες επιθέσεις.

Συλλογή και χρήση των δεδομένων σας

Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας:

Μπορείτε να μας δώσετε απευθείας προσωπικές πληροφορίες, για παράδειγμα όταν εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας ως maker, ως πελάτης ή ακόμα και ως απλός επισκέπτης, όταν εγγραφείτε σε μία από τις υπηρεσίες ή στα ενημερωτικά δελτία μας, όταν αγοράζετε ένα αντικείμενο, αναφέρετε ένα πρόβλημα στον ιστότοπό μας ή ζητήστε περιεχόμενο ή άλλες πληροφορίες από εμάς.

Όταν συνδέεστε μέσω άλλων υπηρεσιών ή ιστοσελίδων (π.χ. facebook ή instagram), συλλέγουμε επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της βάσης δεδομένων τους.

Επίσης, λαμβάνουμε και καταγράφουμε πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησής σας ή την κινητή συσκευή σας αυτόματα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο ή χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες των υπηρεσιών μας, όπως η διεύθυνση IP σας ή το μοναδικό αναγνωριστικό συσκευής, τα cookies και δεδομένα σχετικά με τις σελίδες που επισκέπτεστε και τον τρόπο αλληλεπίδρασης με αυτές τις σελίδες που είναι απαραίτητα για την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σε αρχεία καταγραφής και συλλέγονται αυτόματα. Επίσης, συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες για τη συσκευή όταν εγκαθιστάτε, αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως το μοντέλο υλικού, πληροφορίες λειτουργικού συστήματος, έκδοση εφαρμογής, πληροφορίες χρήσης και εντοπισμού σφαλμάτων εφαρμογής, πληροφορίες προγράμματος περιήγησης, διεύθυνση IP και αναγνωριστικά συσκευής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα διαδικτυακά εργαλεία και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies.


Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας:

Εάν μας έχετε παράσχει προσωπικά δεδομένα, τα χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για την τεχνική διαχείριση των ιστοσελίδων μας και για την επεξεργασία των αιτημάτων σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την ενημέρωση της πολιτικής απορρήτου, τους όρους χρήσης και άλλες νομικές ειδοποιήσεις ή ενδέχεται να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνουν την αγορά σας, σας ενημερώνουν σχετικά με το στάδιο της διαδικασίας στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας ή ειδοποιήσεις που δεν είναι προαιρετικές. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Χρησιμοποιούμε επίσης αυτά τα δεδομένα για έρευνες που σχετίζονται με προϊόντα και για σκοπούς μάρκετινγκ, όπως η ειδοποίησή σας για νέα προϊόντα, η αποστολή ενημερωτικών δελτίων, αλλά μόνο εάν μας έχετε δώσει εκ των προτέρων τη συγκατάθεσή σας. Εάν συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς αυτούς, αυτά χρησιμοποιούνται μόνο εντός της ομάδας TMM. Δεν διανέμονται σε τρίτους, εκτός εάν αυτό απαιτείται για την εκτέλεση μιας σύμβασης ή εάν έχετε ρητά συναινέσει στη κοινοποίησή τους. Εάν δεν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας σε αυτό, τα δεδομένα κοινοποιούνται σε τρίτους μόνο εάν αυτό επιτρέπεται από τις ισχύουσες νομικές διατάξεις. Οι υπάλληλοι, τα πρακτορεία και οι αντιπρόσωποί μας είναι υποχρεωμένοι να τηρούν το απόρρητο των δεδομένων.

Μπορείτε να ελέγξετε τις Ρυθμίσεις Απορρήτου επιλέγοντάς τις από το μενού στις Ρυθμίσεις Προφιλ σας. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες αλλαγές στις ρυθμίσεις απορρήτου σας ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες για να εφαρμοστούν.

 

Νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε αυτές τις κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών μόνο όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας και για τους επιχειρηματικούς και εμπορικούς μας σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω, συμπεριλαμβανομένης της παροχής και της βελτίωσης των υπηρεσιών μας, της διατήρησης της ασφάλειας και της ασφάλειας των υπηρεσιών μας, της προστασίας των ζωτικών συμφερόντων σας και άλλων μελών της κοινότητας, για τη διεκπεραίωση συναλλαγών αγοράς και πώλησης και για υπηρεσίες διαφήμισης και μάρκετινγκ.

Συγκατάθεση - Βασιζόμαστε κυρίως στη συγκατάθεσή σας (η οποία μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή) (i) για την αποστολή μηνυμάτων μάρκετινγκ, (ii) για κοινή χρήση δεδομένων από τρίτους που σχετίζονται με τη διαφήμιση και, στο βαθμό που μπορεί να εφαρμοστεί, (iii) για τη χρήση των δεδομένων τοποθεσίας σας για διαφημιστικούς σκοπούς. Πριν εισέλθετε στον ιστότοπό μας και χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας, σας ζητείται να συμφωνήσετε με την πολιτική απορρήτου μας. Με την αποδοχή της παρούσας πολιτικής απορρήτου, μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς που αναφέρονται σε αυτή. Μπορείτε επίσης να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα από τη συσκευή σας στην Πολιτική Cookies.

Εκτέλεση σύμβασης - Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προκειμένου να σας δώσουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας και να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία αγορών σας μέσω της πλατφόρμας μας. Για παράδειγμα, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας όταν κάνετε μια παραγγελία και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία αγοράς ή όταν αποθηκεύετε αντικείμενα που θα θέλατε να ελέγξετε αργότερα, για να απαντήσουμε στα αιτήματα και τις ερωτήσεις σας, να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα του λογαριασμού σας ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο. Η κύρια λειτουργία του TMM είναι να φέρει κοντά τους makers και τους αγοραστές και να διευκολύνει την πραγματοποίηση των συναλλαγών. Στο πλαίσιο αυτό, διευκολύνουμε την ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων μεταξύ των μελών που εμπλέκονται σε κάθε συναλλαγή. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατόπιν εντολής και συγκατάθεσής σας σε τρίτα μέρη, όπως οι συνεργάτες πληρωμών μας ή οι συνεργάτες αποστολής και παράδοσης των προϊόντων των makers μας, για να επιτραπεί η ολοκλήρωση της συναλλαγής. Εάν είστε maker και λαμβάνετε προσωπικά δεδομένα, αναμένουμε από εσάς να σεβαστείτε το απόρρητο του μέλους του οποίου τα στοιχεία γνωρίζετε και να μην τα χρησιμοποιήσετε για άλλους λόγους εκτός από την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσω της πλατφόρμας TMM, όπως αναφέρεται στους Όρους Χρήσης μας. Ανεξάρτητα από το πώς το TMM προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, τα τρίτα μέρη (π.χ. συνεργάτες πληρωμής, makers και συνεργάτες παράδοσης-αποστολής τους κ.λπ.) έχουν τη δική τους πολιτική απορρήτου και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα προσωπικά δεδομένα που έχουν λάβει και έχουν υπό τον έλεγχό τους.

Έννομο συμφέρον - Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας βασιζόμενοι στο έννομο συμφέρον μας για να αποτρέψουμε βλάβη σε άτομα, να προστατέψουμε τις υπηρεσίες μας από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού και δόλιες ενέργειες, να ελέγξουμε τη γνησιότητα των λογαριασμών των μελών μας, να επιβάλουμε και να υπερασπιστούμε κάθε νόμιμο δικαίωμα του TMM, των χρηστών, τις υπηρεσίες μας ή τους συνεργάτες μας. Η χρήση των πληροφοριών σας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας μέσα από έρευνες ή ζητώντας σας να υποβάλετε μια αξιολόγηση ή μια αναφορά ενός προϊόντος ή ενός maker, η χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ, είναι μερικά παραδείγματα έννομου συμφέροντος για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Νομικοί ή δικαστικοί λόγοι - Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε επίσημες δημόσιες αρχές ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες για σκοπούς έννομου συμφέροντος τρίτων, για την άσκηση έννομων δικαιωμάτων, την προστασία των υπηρεσιών μας και τρίτων από δόλιες ενέργειες, όπως η μη εξουσιοδοτημένη χρήση τραπεζικού λογαριασμού. Η από μέρους μας χρήση των δεδομένων σας σε αυτή τη νομική βάση απορρέει επίσης από την υποχρέωσή μας να συμμορφωνόμαστε με νομικές υποχρεώσεις και δικαστικές εντολές που αποσκοπούν στην προστασία του δημόσιου συμφέροντος καθώς και ζωτικών συμφερόντων τρίτων.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε την επιλογή ποιες πληροφορίες θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας και σε ποιο βαθμό επιτρέπεται να τις χρησιμοποιήσουμε. Η κοινή χρήση συγκεκριμένων πληροφοριών είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση της σύμβασής μας και τη χρήση των υπηρεσιών μας από εσάς. Ωστόσο, αυτό δεν απαιτεί πάντα όλα τα δεδομένα που μπορείτε να διαθέσετε σε εμάς.

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας όπως αναφέρονται παρακάτω. Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω e-mail [email protected] για οποιοδήποτε ζήτημα σχετικό με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες αλλαγές στις ρυθμίσεις απορρήτου σας ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες για να εφαρμοστούν.

Δικαίωμα στην ενημέρωση - Έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε σχετικά με το ποια δεδομένα σας αποθηκεύουμε και πως τα επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα.

Δικαίωμα διόρθωσης - Εάν παρατηρήσετε ότι τα αποθηκευμένα δεδομένα είναι λανθασμένα, μπορείτε πάντα να μας ζητήσετε να τα διορθώσουμε ή εάν έχετε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε μέσω των Ρυθμίσεων του λογαριασμού σας.

Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας - Εάν δεν επιθυμείτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας, αλλά θέλετε να σταματήσουμε να τα επεξεργαζόμαστε περαιτέρω, μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε. Σε αυτήν την περίπτωση, θα αρχειοθετήσουμε τα δεδομένα σας και θα τα επανενσωματώσουμε στα λειτουργικά μας συστήματα μόνο εάν το επιθυμείτε. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.

Δικαίωμα ακύρωσης - Μπορείτε να μας ζητήσετε ανά πάσα στιγμή να διαγράψουμε τα δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει για εσάς. Θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που υποχρεούμαστε να διατηρούμε βάσει νόμου, κανονισμού ή για την προστασία, της ασφάλειας και της ακεραιότητας του TMM. Μετά τη διαγραφή των αποθηκευμένων δεδομένων σας δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.

Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης - Ο ιστότοπός μας σάς προσφέρει συγκεκριμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των πληροφοριών σας όποτε θέλετε, όπως ο σύνδεσμος κατάργηση εγγραφής στα ενημερωτικά δελτία μας ή οι ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού σας.

Δικαίωμα πρόσβασης και φορητότητας - Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα προσωπικά δεδομένα μέσω των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα καταγγελίας - Σε περίπτωση που έχετε οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με τον τρόπο που χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παραπονεθείτε στην παρακάτω εποπτική αρχή:

Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
Λεωφ. Κηφισίας 1-3. 115 23, Αθήνα, Ελλάδα Τηλ: +30 210 647 5600
Email: [email protected]

Τα αιτήματά σας σχετικά με την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων απαντώνται εντός 30 ημερών χωρίς καμία επιβάρυνσή σας. Όταν αυτά τα αιτήματα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, παρέχουμε τις πληροφορίες σε μια κοινώς χρησιμοποιούμενη ηλεκτρονική μορφή, εκτός εάν ζητηθεί διαφορετικά. Παρόλο που παρέχουμε τις ζητούμενες πληροφορίες δωρεάν, τυχόν πρόσθετα αντίγραφα ή/και επανεπεξεργασία του ίδιου αιτήματος ενδέχεται να συνεπάγονται εύλογο κόστος. Ωστόσο, όταν η ανάκτηση των πληροφοριών είναι εξαιρετικά περίπλοκη ή υπόκειται σε δικαιολογημένη καθυστέρηση, η προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά 30 επιπλέον ημέρες. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε επίσημα εντός των 30 πρώτων ημερών αναφέροντας τους λόγους αυτής της καθυστέρησης.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα σας θα διαγραφούν μόλις δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς της συλλογής τους. Αυτό συμβαίνει κατά τη διαδικασία εγγραφής για την εκτέλεση σύμβασης ή για την εκτέλεση προσυμβατικών μέτρων εάν τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για την εκτέλεση της σύμβασης. Ακόμη και μετά τη σύναψη της σύμβασης, ενδέχεται να χρειαστεί αποθήκευση προσωπικών δεδομένων του συμβαλλόμενου μέρους για τη συμμόρφωση με συμβατικές ή νομικές υποχρεώσεις. Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα τα χρειαζόμαστε για τον σκοπό για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία, ανάλογα με κριτήρια όπως ο όγκος των δεδομένων σας, η φύση τους, οι σκοποί της επεξεργασίας, η ικανότητά μας να επιτύχουμε τους σκοπούς της επεξεργασίας χρησιμοποιώντας άλλες νόμιμες πρακτικές και χωρίς ουσιαστική επεξεργασία τους. Θα ελέγξουμε ενεργά τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε και θα τα διαγράψουμε με ασφάλεια ή σε ορισμένες περιπτώσεις θα τα ανωνυμοποιήσουμε, όταν δεν υπάρχει πλέον νομική, επιχειρηματική ή εμπορική ανάγκη διατήρησής τους.

Διαγράφουμε ή αποκλείουμε τα προσωπικά δεδομένα του υποκειμένου των δεδομένων μόλις εξαλειφθεί ο σκοπός της αποθήκευσης. Μπορεί επίσης να αποθηκευτούν εάν προβλέπεται από τον ευρωπαϊκό ή εθνικό νομοθέτη σε κανονισμούς, νόμους ή κανονισμούς της ΕΕ στους οποίους υπόκειται η εταιρεία μας.

Ο αποκλεισμός ή η διαγραφή των δεδομένων πραγματοποιείται επίσης όταν λήξει η περίοδος αποθήκευσης που ορίζεται από τα πρότυπα, εκτός εάν υπάρχει ανάγκη περαιτέρω αποθήκευσης των δεδομένων για τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση της σύμβασης. Σε περίπτωση που δεν θέλετε πλέον η TMM να χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας για να σας παρέχει τις Υπηρεσίες και κλείσετε τον λογαριασμό σας, η TMM θα διατηρήσει και θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας στο μέτρο που απαιτείται για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις μας (π. για παράδειγμα, εάν απαιτείται να διατηρήσουμε τα στοιχεία σας για να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία), να επιλύσουμε διαφορές, να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις κλπ. Επιπλέον, μπορεί να ζητηθεί από τους “makers” να διατηρήσουν και να χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένες πληροφορίες σας προκειμένου να συμμορφωθούν με τις δικές τους νομικές υποχρεώσεις.

Διατηρούμε επίσης αρχεία καταγραφής για σκοπούς εσωτερικής ανάλυσης. Αυτά τα αρχεία καταγραφής διατηρούνται γενικά για σύντομο χρονικό διάστημα, εκτός από τις περιπτώσεις όπου χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια και την ασφάλεια του ιστότοπου, για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ιστότοπου ή είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να τα διατηρούμε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

 

Ποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας και γιατί;

Συνεργαζόμαστε με διαφορετικούς εκτελούντες επεξεργασία δεδομένων. Αυτοί επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του άρθρου. 28 GDPR και μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και δεν έχουν καμία αξίωση για αυτά τα δεδομένα. Επίσης, παρακολουθούμε τους εκτελούντες την επεξεργασία και συμπεριλαμβάνουμε μόνο αυτούς που πληρούν τα κριτήριά μας. Επειδή οι συνεργάτες μας – εκτελούντες την επεξεργασία αλλάζουν κατά καιρούς, δεν ενδείκνυται να προσδιορίζουμε συγκεκριμένους παραλήπτες προσωπικών πληροφοριών. Ωστόσο, εάν ενδιαφέρεστε, μπορούμε να σας παρέχουμε την δυνατότητα πρόσβασης στα στοιχεία τους κατόπιν σχετικού αιτήματός σας.

Εκτός από τους εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων, συνεργαζόμαστε και με τρίτους, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα αλλά δεν δεσμεύονται από τις οδηγίες μας. Αυτοί είναι, για παράδειγμα, οι σύμβουλοί μας, οι δικηγόροι ή οι φοροτεχνικοί μας που λαμβάνουν τα δεδομένα σας από εμάς βάσει σύμβασης και επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για νομικούς λόγους ή για την προστασία των δικών μας συμφερόντων. Δεν πουλάμε ούτε εκμεταλλευόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε σχέση με τρίτους καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Αυτό δεν δύναται να πραγματοποιηθεί χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. Τα δεδομένα σας καθίστανται επίσης αντικείμενο επεξεργασίας από τον “maker” από τον οποίο επιλέγετε να αγοράσετε. Συνιστούμε σε αυτά τα τρίτα μέρη να ακολουθήσουν τις απαιτήσεις απορρήτου και ασφάλειας μας, ωστόσο δεν ελέγχουμε τις πολιτικές απορρήτου ή ασφαλείας τους και επομένως η TMM δεν είναι υπεύθυνη για το απόρρητο ή τις πρακτικές ασφάλειας των “makers”, άλλων χρηστών των υπηρεσιών μας και άλλων ιστοτόπων, ακόμη και αυτών που συνδέονται με τις υπηρεσίες μας. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου και να κάνετε ερωτήσεις σε τρίτους προτού τους αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Νομικοί λόγοι
Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ως απάντηση σε ερωτήματα δημοσίων αρχών, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με τις νόμιμες απαιτήσεις εθνικής ασφάλειας ή επιβολής του νόμου, για να προστατεύσουμε, να θεμελιώσουμε ή να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ή να υπερασπιστούμε έναντι επικείμενων ή διεκδικούμενων νομικών αξιώσεων, συμπεριλαμβανομένης της είσπραξης μιας απαίτησης ή μιας ουσιώδους παραβίασης των πολιτικών μας (συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής μας για την Πνευματική Ιδιοκτησία), για συμμόρφωση με δικαστική απόφαση, νομική διαδικασία, κανονισμό ή άλλη νομική απαίτηση· ή όταν πιστεύουμε καλή τη πίστη ότι μια τέτοια αποκάλυψη είναι εύλογα απαραίτητη για τη συμμόρφωση με το νόμο, την αποτροπή επικείμενης σωματικής βλάβης ή οικονομικής απώλειας ή για τη διερεύνηση, την πρόληψη ή την ανάληψη δράσης σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, ύποπτη απάτη, απειλές για τα δικαιώματα ή την περιουσία μας ή παραβιάσεις των Όρων και Προϋποθέσεων της TMM. Για παράδειγμα, εάν επιτρέπεται λόγω των παραπάνω περιστάσεων, οι πληροφορίες σας ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε φορολογικές αρχές ή άλλες κρατικές υπηρεσίες. Στις περιπτώσεις που αναφέρονται παραπάνω, η χρήση των πληροφοριών σας μπορεί να είναι απαραίτητη για τους σκοπούς του έννομου συμφέροντος μας ή τρίτου μέρους να διατηρήσουμε τις Υπηρεσίες μας ασφαλείς, να αποτρέψουμε βλάβη ή έγκλημα, να επιβάλλουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματα ή να αποτρέψουμε ζημιές. Αυτή η χρήση μπορεί επίσης να είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση, δικαστική απόφαση ή για άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων ή για διευκόλυνση της είσπραξης φόρων και την πρόληψη της φορολογικής απάτης. Μπορεί επίσης να είναι απαραίτητο για το δημόσιο συμφέρον (όπως για την πρόληψη του εγκλήματος).

Απαραίτητες γνωστοποιήσεις
Εάν είστε πελάτης, έχετε υπόψη σας ότι ο “maker” από τον οποίο επιλέγετε να αγοράσετε ένα προϊόν θα επεξεργαστεί ανεξάρτητα τα δεδομένα που του έχετε παράσχει μέσω της πλατφόρμας TMM, όπως η διεύθυνση αποστολής σας, η οποία θα κοινοποιηθεί, επίσης, στην εταιρία αποστολής που επιλέγει ο “maker” για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, τα στοιχεία χρέωσής σας, τα οποία θα κοινοποιηθούν επίσης στους συνεργάτες πληρωμών μας που μεσολαβούν στη διαδικασία πληρωμής. Οι “makers” και οι συνεργάτες που αναφέρονται παραπάνω ενεργούν ως αυτόνομοι υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων και έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου και μέτρα επεξεργασίας και προστασίας δεδομένων. Οι γνωστοποιήσεις που αναφέρονται παραπάνω απορρέουν από τους Όρους Χρήσης μας και είναι απαραίτητες προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις απέναντί ​​σας. Εάν συμβάλλεστε ως επιχείρηση και θέλετε τιμολόγιο, θα χρησιμοποιηθούν τα επιπλέον δεδομένα που απαιτούνται για την έκδοση του τιμολογίου σας (ΑΦΜ, διεύθυνση, επάγγελμα). Τα άλλα μέλη μπορεί επίσης να δουν την ημερομηνία εγγραφής. αξιολογήσεις, κριτικές και πληροφορίες που σχετίζονται με αντικείμενα που αξιολογείτε και σχετικές φωτογραφίες για αντικείμενα που αγοράσατε ή πουλήσατε. πληροφορίες του προφίλ σας, αντικείμενα που καταχωρίσατε προς πώληση· τις σελίδες και τις πολιτικές του καταστήματός σας, Τα Αγαπημένα σας, καταχωρίσεις πωληθέντων αντικειμένων και τον αριθμό των ειδών που πωλήθηκαν. τα σχόλια που δημοσιεύετε στους χώρους της κοινότητάς μας· και πληροφορίες που αποφασίζετε να μοιραστείτε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Τι να προσέξεις αν είσαι “maker:

Εάν είστε “maker”, αναμένουμε από εσάς να σεβαστείτε το απόρρητο του μέλους του οποίου τις πληροφορίες έχετε λάβει. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις υποχρεώσεις σας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών από την Πολιτική Πωλήσεων. Όπως περιγράφεται εκεί η άδεια χρήσης αυτών των πληροφοριών περιορίζεται στους σκοπούς επικοινωνίας που αφορούν συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας TMM. Η TMM δεν σας έχει χορηγήσει άδεια χρήσης των πληροφοριών για μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές ή για αποστολή ανεπιθύμητων εμπορικών μηνυμάτων κατά παράβαση οποιωνδήποτε εφαρμοστέων νόμων.

Ενημερώσεις πολιτικής απορρήτου

Ενδέχεται κατά καιρούς να τροποποιούμε ή να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου. Στην περίπτωση αυτή θα σας ενημερώσουμε κάνοντας ένα (ή περισσότερα) από τα ακόλουθα: (i) δημοσιεύοντας τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας, (ii) στέλνοντάς σας ένα email ή μήνυμα σχετικά με τις αλλαγές.

Profiling

Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιούμε δεδομένα πρώτου μέρους (π.χ. δεδομένα που αφορούν σε προηγούμενες αγορές ή περιήγηση στην ιστοσελίδα μας ) συνδυάζοντάς τα με άλλα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς, όπως η τοποθεσία σας ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο κοινό, ώστε να δημιουργήσουμε στοχευμένα είδη κοινού με βάση γνωστά ή συναγόμενα ενδιαφέροντά σας για να σας παρέχουμε πιο σχετική και χρήσιμη διαφήμιση στον ιστότοπό μας (profiling). Συλλέγουμε αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιώντας τεχνολογία cookie, για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ στην Πολιτική μας για τα cookies.