Θέατρο Ρετρό

Θέατρο Ρετρό

Λίγα Λόγια για την ομάδα 

Η ‘Θέατρο ΡΕΤΡΟ‘ δραστηριοποιείται στο παιδικό θέατρο και πιο συγκεκριμένα στην παραγωγή παιδικών θεατρικών παραστάσεων που αφορούν το παιδί και το παιδί μέσα μας.

Επιθυμία της ομάδας είναι η δημιουργία μιας παιδικής παράστασης – θεατρικής εμπειρίας, που σέβεται όχι μόνο τη νοημοσύνη και την ευαισθησία του παιδιού, θεωρώντας το ‘εν δυνάμει ενήλικα’, αλλά και την προσωπική αισθητική και το χιούμορ του ενήλικα.

Η ‘Θέατρο ΡΕΤΡΟ’ για τις παιδικές της παράστασεις αναζητά μύθους ανά τον κόσμο οι οποίοι να έχουν την βάση τους σε αντίστοιχους Ελληνικούς. Στόχος της είναι να συμβάλλει στη διαπολιτισμική επαφή των λαών, με το να ταξιδεύει τους μύθους που έγιναν παιδικές παραστάσεις στη χώρα καταγωγής τους.

Εδρεύει στην Αθήνα, αγαπάει το παιδικό θεάτρο και παρουσιάζει τις παιδικές παραστάσεις της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι παιδικές παραστάσεις της ομάδας Θέατρο ΡΕΤΡΟ έχουν σκοπό να επικοινωνήσουν με τον κόσμο του παιδιού, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη θεατρική εμπειρία στους μικρούς θεατές. Οι παιδικές παραστάσεις μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες από 4 ετών.

www.theatroretro.eu