Τhe Meet Market @ ΕCHN

Τhe Meet Market @ ΕCHN

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου- Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, Αθήνα

syn-
/sɪn/
Prefix
acting or considered together; united.

Οι εταίροι του  Eυρωπαϊκού Δικτύου Δημιουργικών Θερμοκοιτίδων (που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημιουργική Ευρώπη της ΕΕ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το 2ο European Creative Hubs Forum, Syn-, στην Αθήνα. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον πρώτο κόμβο για δημιουργικές βιομηχανίες στην Ελλάδα – Bios Romantso –  και θα πραγματοποιηθεί σε δύο χώρους στην Αθήνα, Bios Romantso και Gazarte, από τις 26 έως τις 28 Ιανουαρίου, 2017. Θα φέρει μαζί 100+ διευθυντές και εκπροσώπους των ευρωπαϊκών κόμβων και δημιουργικές και επιχειρηματικές κοινότητες από περισσότερες από 20 χώρες, καθώς και όλους τους σχετικούς οργανισμούς και φορείς από την Ελλάδα και την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μετά το πρώτο επιτυχημένο Φόρουμ How Work Works στο Βελιγράδι, συνεχίζουν να εξερευνoύν τους δημιουργικούς κόμβους ως νέα μοντέλα ανάπτυξης και της καινοτομίας. Οι Πολιτιστικές και Δημιουργικές Βιομηχανίες αναγνωρίζονται πλέον ως αναδυόμενες πηγές της ευρωπαϊκής οικονομίας και η μελλοντική βιωσιμότητά τους και η ανάπτυξη γίνεται προτεραιότητα.

Οι βιομηχανίες αυτές έχουν αντίκτυπο σε εμάς ως άτομα, και την κοινή μας κουλτούρα – διαμορφώνουν τις τέχνες μας, συμβάλλουν στην άποψή μας για τον κόσμο, επηρεάζουν τις καταναλωτικές μας πιλογές των και βελτιώνουν την απόλαυση του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε. Διαμορφώνουν, επίσης, τον τρόπο με τον οποίο γινόμαστε αντιληπτοί από τους άλλους σε όλο τον κόσμο.

Μέσω αυτού του προγράμματος, Creative Hubs Managers από την Ευρώπη θα είναι σε θέση να συνδεθούν με τους ομότιμούς τους  και να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια κοινότητα κόμβων, να επισκεφθούν και να μάθουν από τους δημιουργικούς κόμβους σε όλη την Ευρώπη, να αναταλλάξουν τις καλύτερες πρακτικές και να ενισχύσουν τις δεξιοτήτές τους, καθώς και να μάθουν για τα επιτυχή και βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Στο Φόρουμ θα συμμετέχουν μερικοί από τα στελέχη κορυφαίων δημιουργικών κόμβων από περισσότερες από 25 Ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των betahaus (Βερολίνο και Σόφια), Creative Edinburgh (Edinburgh), Nova Iskra (Βελιγράδι), Factoria Cultural (Μαδρίτη), Warehouse Coworking Factory ( Marotta), Todos (Λισαβόνα), Colaborativa (Κόρδοβα), Stpln (Malmö),Τhe  Roco (Sheffield), Darbavieta (Ρίγα), La Vallée (Βρυξέλλες), Republikken (Κοπεγχάγη), Poligon (Λιουμπλιάνα), MOB makerspace (Βαρκελώνη) , Atölye Labs (Κωνσταντινούπολη), The Fusebox (Brighton), Frappant (Αμβούργο), Fashionclash (Μάαστριχτ), καθώς και πολλοί άλλοι, συμπεριλαμβανομένων όλων των σχετικών τοπικών και περιφερειακών πρωτοβουλιών.

Kλειστό για το κοινό, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το άνοιγμα του Φόρουμ την Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 19.00 μ.μ. στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://creativehubs.eu/ , http://www.romantso.gr/

#creativehubs #SYN #ECHNforumAthens