ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
10/10 - 11/10/2020

Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών – CANCELLED

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

10/10 - 11/10/2020

Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών – CANCELLED

The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών
Προαύλιο Μηχανουργείου & Κεντρική Αυλή
Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Οκτωβρίου, 2020
12.00-22.00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, Γκάζι 11854
 

Αγαπητοί φίλοι του Meet Market,

Με βαριά καρδιά είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το Meet Market, που είχαμε σχεδιάσει για αυτό το Σαββατοκύριακο ακυρώνεται.
Μέχρι και την τελευταία στιγμή κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας, σχεδιάζοντας τα πάντα έως και την τελευταία λεπτομέρεια, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αλλά και ακόμη περισσότερα από αυτά που ήδη ισχύουν, για να οργανώσουμε ένα event απολύτως συμμορφωμένο και ασφαλές.
Λαμβάνοντας όμως υπόψη μας των αυξανόμενο αριθμό των κρουσμάτων πήραμε την απόφαση να μην προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση του.
Όσα μέτρα και αν λάβουμε δεν θέλουμε να ρισκάρουμε και να βάλουμε σε κίνδυνο, ούτε εσάς, ούτε τους εκθέτες μας, ούτε τους ανθρώπους που δουλεύουν στην Τεχνόπολη, ούτε και εμάς τους ίδιους.
Για αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να περιμένουμε την κατάλληλη και ασφαλή στιγμή για την επιστροφή μας.
Αυτή είναι μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδος για όλους. Δεν σκοπεύουμε να ανακοινώσουμε ξανά κάτι αν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε.
Σας στέλνουμε θετική ενέργεια και ευχόμαστε να είμαστε σύντομα σε θέση να ανανεώσουμε το μηνιαίο ραντεβού μας που είναι πάντα γεμάτο κοινωνική συναναστροφή, επικοινωνία, φίλους και δημιουργία.

Με αγάπη,
Η ομάδα του Meet Market

 

The Meet Market: Μια γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!