Το Meet Market είναι κυρίως η συνάντηση και στη συνέχεια η αγορά.

Οι στόχοι μας είναι:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μιας σύγχρονης αγοράς με design προϊόντα και έδρα την Αθήνα.

ΑΝΑΔΕΙΞΗ της πρωτοτυπίας, της εφευρετικότητας και του επιχειρηματικού πνεύματος των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ και ενίσχυση των μικρών ανεξάρτητων επιχειρήσεων προσφέροντας μια δημιουργική πλατφόρμα για να παρουσιάσουν και να πουλήσουν την ιδέα / προϊόν τους.

ΣΥΝΔΕΣΗ των κατασκευαστών με ένα κοινό ανθρώπων που εκτιμά τη χειροποίητη δημιουργία, μέσω μιας εναλλακτικής τοπικής αγοράς που εδραιώνει την άμεση σχέση πωλητή – καταναλωτή.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ιδιαίτερων χώρων στην Αθήνα (και όχι μόνο) που μπορούν να μας φιλοξενήσουν, αναδεικνύοντας  την αισθητική και τη λειτουργία τους.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ απόψεων, ιδεών, γνώσεων, ικανοτήτων, συμπεριφορών, εμπειριών, μουσικής και λοιπών αγαθών, πάντα με σεβασμό στη μοναδικότητα του καθένα και χωρίς φανατισμό.

ΚΑΛΕΣΜΑ κάθε ηλικίας και τύπου ανθρώπων να συμμετέχουν μαζί μας σε μια πολιτισμική, μουσική αγορά φιλική στα μικρά παιδιά και στα κατοικίδια.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ δωρεάν δραστηριοτήτων παράλληλα με το Market Market όπως διαδραστικά παιχνίδια, παιδικό θέατρο, εργαστήρια και σεμινάρια ποικίλων θεματικών, μαθήματα χορού, γυμναστικές επιδείξεις, stand-up comedy, συναυλίες, εκθέσεις, παρουσίαση δίσκων και άλλα…

ΔΩΡΑ για όλους. Όποιος έρθει στο κεντρικό ταμείο του Meet Market και χωρίς να πληρώσει δεκάρα θα φύγει με ένα δώρο, αφού πρώτα παίξει μαζί μας ένα πολύ απλό παιχνίδι, διαφορετικό κάθε φορά. Τα δώρα, ένα από τα οποία θα κερδίσει είναι κονκάρδες, cds, πόστερ, συμμετοχή για την κλήρωση που γίνεται στο τέλος κάθε  Meet Market, με δώρο ένα καλάθι γεμάτο με προϊόντα από τους συμμετέχοντες και ένα δώρο έκπληξη. Έτσι απλά, δωρεάν.

ΕΥΗΜΕΡΙΑ όχι επιβίωση. Στόχος είναι να οπλίσουμε τους συμμετέχοντες με αυτοπεποίθηση για τη δουλειά τους και την πίστη ότι μπορούν με εργασία και εξέλιξη να πετύχουν  ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Το Meet Market υπάρχει εξαιτίας της πληθώρας από εντυπωσιακές ιδέες, πρωτοβουλίες και προσπάθειες που συμβαίνουν γύρω μας. Στην ουσία αυτό που αγωνιζόμαστε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε την επιχειρηματική αφθονία και να ενισχύσουμε έμπρακτα την ιδέα ότι μπορούμε να αναπτυχθούμε  μέσα από εναλλακτικές και ανεξάρτητες δράσεις.