TheMeetMarket logo TheMeetMarket logo

Δημοφιλή σε Αξεσουάρ

Δημοφιλή σε Παπούτσια

Δημοφιλή σε Τσάντες, Πορτοφόλια & Θήκες

Γυαλιά Οράσεως & Ηλίου

Δημοφιλή σε Γυαλιά Οράσεως & Ηλίου

Κάλτσες

Δημοφιλή σε Κάλτσες

Καπέλα & Αξεσουάρ Μαλλιών

Δημοφιλή σε Καπέλα & Αξεσουάρ Μαλλιών

Δημοφιλή σε Ζώνες

Μαντήλια, Κασκόλ & Γάντια

Δημοφιλή σε Μαντήλια, Κασκόλ & Γάντια

Μπρελόκ

Δημοφιλή σε Μπρελόκ

Δημοφιλή σε Κατοικίδια

Δημοφιλή σε Περιποίηση & Ευεξία

Σαπούνια

Δημοφιλή σε Σαπούνια

Περιποίηση Δέρματος

Δημοφιλή σε Περιποίηση Δέρματος

Δημοφιλή σε Περιποίηση & Styling Μαλλιών

Δημοφιλή σε Home Spa & Αρώματα

Δημοφιλή σε Fitness

Eco-Friendly Υγιεινή

Δημοφιλή σε Eco-Friendly Υγιεινή

Δημοφιλή σε Ανδρικά

Δημοφιλή σε Ευ ζην

Δημοφιλή σε Διακόσμηση & Τέχνη

Έπιπλα & Φωτιστικά

Δημοφιλή σε Έπιπλα & Φωτιστικά

Υφάσματα

Δημοφιλή σε Υφάσματα

Prints, Posters & Διακόσμηση Τοίχου

Δημοφιλή σε Prints, Posters & Διακόσμηση Τοίχου

Διακοσμητικά Αντικείμενα

Δημοφιλή σε Διακοσμητικά Αντικείμενα

Κουζίνα

Δημοφιλή σε Κουζίνα

Zero Waste Προϊόντα

Δημοφιλή σε Zero Waste Προϊόντα

Βιβλία, Χαρτικά & Παιχνίδια

Δημοφιλή σε Βιβλία, Χαρτικά & Παιχνίδια

Μουσική

Δημοφιλή σε Μουσική

Δημοφιλή σε Παιδί & Κατοικίδια

Βρέφος (0-2 ετών)

Δημοφιλή σε Βρέφος (0-2 ετών)

Κοριτσίστικη Ντουλάπα

Δημοφιλή σε Κοριτσίστικη Ντουλάπα

Δημοφιλή σε Unisex Ντουλάπα

Παιχνίδια

Δημοφιλή σε Παιχνίδια

Βιβλία & Σχολικά Είδη

Δημοφιλή σε Βιβλία & Σχολικά Είδη

Βρεφικό & Παιδικό Δωμάτιο

Δημοφιλή σε Βρεφικό & Παιδικό Δωμάτιο

Ώρα Για Φαγητό

Δημοφιλή σε Ώρα Για Φαγητό

Κατοικίδια

Δημοφιλή σε Κατοικίδια

Δημοφιλή σε Γεύση

Δημοφιλή σε Φαγητό

Δημοφιλή σε Ποτό

Μαγειρική

Δημοφιλή σε Μαγειρική

Δημοφιλή σε Εποχιακά

Δημοφιλή σε Πάσχα

Δημοφιλή σε Δωροκάρτες

Αναζήτηση Αποτελεσμάτων

Αναζήτηση προϊόντων, makers, εκδηλώσεις, πληροφορίες...

Shop
Close

Ταξιδεύοντας με τη Σουρίκο

Meet your Maker

Ταξιδεύοντας με τη Σουρίκο

Ταξιδεύοντας με τη Σουρίκο

Rating

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.
Ονομάζομαι Αντωνοπούλου Γεωργία. Είμαι αρχαιολόγος και εκπαιδευτικός τα τελευταία 18 χρόνια. Η πολυετής ενασχόλησή μου με τα παιδιά με ώθησε στο να δημιουργήσω έναν μικρό εκδοτικό οίκο, με σκοπό να μπορέσω να φέρω τα παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας σε επαφή με τον χώρο των ταξιδιών και την αξία της πολιτισμικής κληρονομιάς της κάθε χώρας και κατά συνέπεια του κάθε πολιτισμού. Με αυτό το σκεπτικό ολοκλήρωσα το πρώτο βιβλίο της ταξιδιωτικής αυτής σειράς με προορισμό την Φινλανδία και τη Λαπωνία. Το βιβλίο συνοδεύει μια σειρά εκπαιδευτικών εργαλείων και προϊόντων που έχουν ως στόχο την παροχή γνώσης στα παιδιά με έναν ψυχαγωγικό και δημιουργικό τρόπο.
Το βιβλίο
Η Σουρίκο, ένα μικρό κοριτσάκι από τη Γροιλανδία και οι τρεις αγαπημένοι αλλά ιδιαίτεροι φίλοι της, μια αρκτική αρκούδα, ένας πιγκουίνος και ένας λαγός αποφασίζουν να αγκαταλείψουν την παγωμένη πατρίδα τους και να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο μας. Πρώτη στάση τους η Φιλανδία και η Λαπωνία.

Ένας τουριστικός οδηγός για μικρά και μεγάλα παιδιά και την πρώτη τους επαφή με τον κόσμο των ταξιδιών, άλλοτε κοντινών άλλοτε μακρινών πάντα όμως πολύτιμων.

Μια περιήγηση στα πραγματικά αξιοθέατα των χωρών αυτών μέσα από το βλέμμα των παιδιών. Ένα ταξίδι γνώσης γεμάτο εικόνες, χρώματα και στιγμές χαράς μεταξύ αγαπημένων φίλων.

Επισκέψεις σε πινακοθήκες, βουτιές σε παγωμένες λίμνες, κρουαζιέρες με παγοθραυστικά, γεύματα με παραδοσιακά φαγητά, η συνάντηση φυσικά με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου.

Το βιβλίο συνοδεύουν μια σειρά απο προϊόντα φτιαγμένα από υλικά ασφαλή για τα παιδιά.
Τα μαξιλάρια είναι κατασκευασμένα από ύφασμα καμπαρντίνα. Είναι γεμισμένα με υαλοβάμβακα, δε διαθέτουν φερμουάρ, για να είναι ασφαλή ακόμα και για τα μικρότερα παιδιά. Είναι ραμένα στο χέρι και όλα τα στάδια παραγωγής έχουν γίνει στην Ελλάδα.

Τα τετράδια, μαξιλάρια, κάρτες, κούπες και κονκάρδες θα ξετρελάνουν τα παιδιά και θα τα φέρουν ακόμα πιο κοντά στους ήρωες του βιβλίου.
Είναι όλα φτιαγμένα με πολλή αγάπη και χαρά και ελπίζουμε να ικανοποιήσουν και τους παραλήπτες τους.

Διεθνής Αποστολή: Όχι

Επιστροφές αποδεκτές: Ναι

Πολιτική επιστροφών:
Δικαιούστε να επιστρέψετε τα αντίστοιχα προϊόντα που έχετε παραλάβει, εντός 14 ημερολογιακών ημερών, με έξοδα δικά σας. Το προϊόν θα πρέπει να μας αποσταλεί στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε και εντός της συσκευασίας του (χωρίς αυτό να είναι συναρμολογημένο). Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή ούτε θα παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Το προϊόν προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς. Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στο πελάτη εντός 14 εργάσιμων ημερών από τον χρόνο που ενημερώθηκε η εταιρία για την υπαναχώρησή του. Εάν η πληρωμή έχει γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας η εταιρεία μας θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να ενημερώσει την τράπεζα για να γίνει η επιστροφή του χρηματικού ποσού στο πελάτη. Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να μας αποστείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης. *Η Paprika Publishing House δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Οι καταχωρίσεις μου

Ένας συναρπαστικός ταξιδιωτικός οδηγός για παιδιά! Γνωρίστε το Παρίσι μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Η Σουρίκο και η παρέα της επισκέπτονται τον Πύργο του Άιφελ και την Παναγία των Παρισίων, το παλάτι των Βερσαλλιών και το μουσείο του Λούβρου, κάνουν βόλτες στον Σηκουάνα, διασχίζουν μαγεμένοι τα Ηλύσια Πεδία. Περπατούν στους δρόμους της Μονμάρτης, την συνοικία των καλλιτεχνών με την υπέροχη εκκλησία της Ιερής Καρδιάς. Στην Ντίσνευλαντ συναντούν τους αγαπημένους τους ήρωες. Απολαμβάνουν μοσχοβολιστά κρουασάν, μακαρόν και κρέπες.. Γευματίζουν στο παλαιότερο γαλλικό μπιστρό δοκιμάζοντας την γαλλική κουζίνα σε κάθε της εκδοχή.

Η Σουρίκο, ένα μικρό κοριτσάκι από τη Γροιλανδία και οι τρεις αγαπημένοι αλλά ιδιαίτεροι φίλοι της, μια αρκτική αρκούδα, ένας πιγκουίνος και ένας λαγός αποφασίζουν να αγκαταλείψουν την παγωμένη πατρίδα τους και να γνωρίσουν τον υπέροχο κόσμο μας.

" Έχω τα βιβλία μου, έχω τα πάντα "

Κριτικές προϊόντος