TheMeetMarket logo TheMeetMarket logo

Δημοφιλή σε Αξεσουάρ

Δημοφιλή σε Παπούτσια

Δημοφιλή σε Τσάντες, Πορτοφόλια & Θήκες

Γυαλιά Οράσεως & Ηλίου

Δημοφιλή σε Γυαλιά Οράσεως & Ηλίου

Κάλτσες

Δημοφιλή σε Κάλτσες

Καπέλα & Αξεσουάρ Μαλλιών

Δημοφιλή σε Καπέλα & Αξεσουάρ Μαλλιών

Δημοφιλή σε Ζώνες

Μαντήλια, Κασκόλ & Γάντια

Δημοφιλή σε Μαντήλια, Κασκόλ & Γάντια

Μπρελόκ

Δημοφιλή σε Μπρελόκ

Δημοφιλή σε Κατοικίδια

Δημοφιλή σε Περιποίηση & Ευεξία

Σαπούνια

Δημοφιλή σε Σαπούνια

Περιποίηση Δέρματος

Δημοφιλή σε Περιποίηση Δέρματος

Δημοφιλή σε Περιποίηση & Styling Μαλλιών

Δημοφιλή σε Home Spa & Αρώματα

Δημοφιλή σε Fitness

Eco-Friendly Υγιεινή

Δημοφιλή σε Eco-Friendly Υγιεινή

Δημοφιλή σε Ανδρικά

Δημοφιλή σε Ευ ζην

Δημοφιλή σε Διακόσμηση & Τέχνη

Έπιπλα & Φωτιστικά

Δημοφιλή σε Έπιπλα & Φωτιστικά

Υφάσματα

Δημοφιλή σε Υφάσματα

Prints, Posters & Διακόσμηση Τοίχου

Δημοφιλή σε Prints, Posters & Διακόσμηση Τοίχου

Διακοσμητικά Αντικείμενα

Δημοφιλή σε Διακοσμητικά Αντικείμενα

Κουζίνα

Δημοφιλή σε Κουζίνα

Zero Waste Προϊόντα

Δημοφιλή σε Zero Waste Προϊόντα

Βιβλία, Χαρτικά & Παιχνίδια

Δημοφιλή σε Βιβλία, Χαρτικά & Παιχνίδια

Μουσική

Δημοφιλή σε Μουσική

Δημοφιλή σε Παιδί & Κατοικίδια

Βρέφος (0-2 ετών)

Δημοφιλή σε Βρέφος (0-2 ετών)

Κοριτσίστικη Ντουλάπα

Δημοφιλή σε Κοριτσίστικη Ντουλάπα

Δημοφιλή σε Unisex Ντουλάπα

Παιχνίδια

Δημοφιλή σε Παιχνίδια

Βιβλία & Σχολικά Είδη

Δημοφιλή σε Βιβλία & Σχολικά Είδη

Βρεφικό & Παιδικό Δωμάτιο

Δημοφιλή σε Βρεφικό & Παιδικό Δωμάτιο

Ώρα Για Φαγητό

Δημοφιλή σε Ώρα Για Φαγητό

Κατοικίδια

Δημοφιλή σε Κατοικίδια

Δημοφιλή σε Γεύση

Δημοφιλή σε Φαγητό

Δημοφιλή σε Ποτό

Μαγειρική

Δημοφιλή σε Μαγειρική

Δημοφιλή σε Εποχιακά

Δημοφιλή σε Πάσχα

Δημοφιλή σε Δωροκάρτες

Αναζήτηση Αποτελεσμάτων

Αναζήτηση προϊόντων, makers, εκδηλώσεις, πληροφορίες...

Shop
Close

Προηγούμενο event

The Meet Market Xmas Edition στο Παλιό Αμαξοστάσιο

Προηγούμενο event

The Meet Market Xmas Edition στο Παλιό Αμαξοστάσιο

Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ.
Παρασκευή 8 - Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023
Καθημερινές 17:00 – 22:00 & Σαββατοκύριακα 12:00 – 22:00
Ερμού & Πειραιώς, Αθήνα, 10553

Letter M
Letter M

10 συνεχόμενες ημέρες, 2 LineUps εκθετών, 1 μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Χριστούγεννα χωρίς Meet Market γίνονται; Δεν γίνονται! Για αυτό λοιπόν, το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Meet Market έρχεται πιο λαμπερό από ποτέ, από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι για να κηρύξει την έναρξη της πιο αγαπημένης γιορτής του χρόνου. Ετοιμαστείτε για 10 συνεχόμενες ημέρες γεμάτες ψώνια, μουσική, ποτό, φαγητό, δραστηριότητες και συναντήσεις στο πιο φεστιβαλικό σκηνικό της πόλης!

Brainwashing

Δύο διαφορετικά #LineUps

Φέτος, είμαστε περήφανοι που σπάμε κάθε ρεκόρ παρουσιάζοντας πάνω από 200 #MadeInGreece brands κατά τη διάρκεια των 10 ημερών, συμπεριλαμβανομένων σχεδιαστών και παραγωγών που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε, αλλά και πάνω από 50 φρέσκα πρόσωπα που συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό μας με νέες ιδέες και προϊόντα. Ο πρώτος κύκλος εκθετών, θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ενώ από τη Δευτέρα 11 ως και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου σειρά θα πάρει ένας νέος κύκλος ταλαντούχων εκθετών. Με άλλα λόγια, 2 χριστουγεννιάτικα Meet Markets σε ένα και δεν χρειάζεται να επιλέξεις…σε προσκαλούμε και στα δύο! Η είσοδος είναι δωρεάν, οπότε μην το σκέφτεσαι!

It’s The Most Wonderful Time Of The Year

Letter M
Letter M

Χριστούγεννα στην πόλη

Συγκεντρωμένοι κάτω από ένα τεράστιο βιομηχανικό στέγαστρο στην καρδιά της Αθήνας, θα βρείτε κάτι για όλους και τα πάντα για τα Χριστούγεννα - καλοσχεδιασμένα ρούχα, ιδιαίτερα αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα, home deco αντικείμενα μοναδικής αισθητικής, προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας από αγνές πρώτες ύλες, συσκευασμένα τρόφιμα απευθείας από την ελληνική γη, προσεκτικά επιλεγμένα είδη για παιδιά και πολλά ακόμα.
Aν πεινάσετε, δεν θα χρειαστεί να πάτε μακριά, καθώς μέσα στο χώρο θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία street food πειρασμών από κάθε γωνιά του κόσμου…bao buns και burgers, pizza και noodles, γεμιστά τσουρέκια και sandos συνοδευόμενα από Glühwein, ελληνικό κρασί, εκλεκτό καφέ, μπύρες από μικρές τοπικές ζυθοποιίες ή τα φανταστικά μας cocktails που θα βοηθήσουν να μπείτε στο γιορτινό κλίμα ακόμα πιο γρήγορα.

First a meet, then a market
Μιλώντας για γιορτινή διάθεση και ακολουθώντας πιστά το ‘motto’ μας  “First we meet, then we market”, το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει μόνο ψώνια. Όλα τα παραπάνω θα συμβαίνουν σε μια παρεΐστικη ατμόσφαιρα αφού, καθ' όλη τη διάρκεια των ημερών, οι DJs θα διαδέχονται ο ένας τον άλλο και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες εντελώς Δωρεάν. Από εργαστήρια ξυλουργικής, θεατρικές παραστάσεις και face-painting μέχρι μαγικά και ακροβατικές περιπέτειες. Φυσικά και δεν θα ξεχνούσαμε τα “μεγάλα παιδιά’’...Χαρτογραφικός μαραθώνιος από τους Γιατρούς χωρίς Σύνορα, Drink & Draw για ενήλικες - κάθε γουλιά και μία ζωγραφιά ή αντίστροφα - και workshops με καλεσμένη τη Madame Ginger για τα πιο νόστιμα και εύκολα μελομακάρονα αλλά και για το signature cocktail που εμπνεύστηκε ειδικά για το χριστουγεννιάτικο event μας και θα μπορείς να βρεις αποκλειστικά στο Μeet Market Bar.  Βρες περισσότερες πληροφορίες στο αναλυτικό πρόγραμμα.

#livelovelocal

Maker Lineup

Events/makerLineup

Παράλληλες Δραστηριότητες

Μάθε περισσότερα
Events/activities
Drink and Draw by ΤΜΜ Crew (18+)

Drink and Draw by ΤΜΜ Crew (18+)

Παρασκευή 8.12 | 19:00 - 21:00
Τρίτη 12.12 | 19:00 - 21:00
Πέμπτη 14.12 | 19:00 - 21:00

3 drink-and-draw events, με όλα τα χρώματα που μπορείς να φανταστείς, από το Meet Market Crew και την Κατερίνα Κυρίμη, γραφίστρια - δημιουργό του φετινού Χριστουγεννιάτικου poster. Απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας πίνοντας τα αγαπημένα σας ποτά. Κάθε πινελιά και κάθε γουλιά ζωντανεύει το αριστούργημά σας.

 

Mapathon από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Mapathon από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Τετάρτη 13.12 | 18:00 - 21:00

Οι χάρτες που χρειαζόμαστε! Τα Χριστούγεννα όλος ο κόσμος ψάχνει για δώρα. Εμείς ψάχνουμε χάρτες!
Φέτος στο Meet Market θα βρούμε όλοι ότι ψάχνουμε. Ελάτε να μας βοηθήσετε να φτιάξουμε τους χάρτες που δεν υπάρχουν αλλά μας είναι απαραίτητοι για να βρίσκουμε τον δρόμο και να πηγαίνουμε βοήθεια εκεί που χρειάζεται. Οι «Ανύπαρκτοι Χάρτες» (MissingMaps) είναι ένα ανοιχτό πρότζεκτ στο οποίο μπορείς να συμμετέχεις και να βοηθήσεις να χαρτογραφήσουμε περιοχές. Κρατήστε θέση
https://www.ticketsource.eu/missingmaps-greece/xmas-mapathon/2023-12-13/18:00/t-qjxpoly

Cooking & Cocktail Workshop με τη Madame Ginger

Cooking & Cocktail Workshop με τη Madame Ginger

Παρασκευή 15.12 | 19:00 - 19:45

Παρέα με τη Madame Ginger φτιάχνουμε τρουφάκια μελομακάρονο με επικάλυψη σοκολάτας. Φέτος τα Χριστούγεννα, το μελομακάρονο μετατρέπεται σε ένα ωμοφαγικό, θρεπτικό τρουφάκι χωρίς ζάχαρη το οποίο βουτάει στην σοκολάτα και συναγωνίζεται επάξια κάθε σιροπιαστό μελομακάρονο που θα δοκιμάσεις. Σειρά παίρνει η δημιουργία ενός festive cocktail με ροζέ κρασί, ιδανικό για τις γιορτινές ημέρες.
Αν θέλεις να συμμετέχεις hands on, οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δήλωσε συμμετοχή εδώ:  https://docs.google.com/forms/d/1zDq7byOPPOOV300yosay3aXNBh8UDuorpqvCxwDzz8Q/viewform

 

Events/activities
Face-painting από τις Μουτζούρες

Face-painting από τις Μουτζούρες

Σάββατο 9.12 | 13:00 - 16:00
Σάββατο 16.12 | 14:00 - 17:00


Με πολύχρωμα πινέλα και σκόνη μαγική οι Μουτζούρες έρχονται και πιάνουν δουλειά για να γεμίσουν με μικρά μαγικά πλάσματα το χριστουγεννιάτικο Meet Market.

Magic Show από Magic Tolto

Magic Show από Magic Tolto

Σάββατο 9.12 | 16:00 - 17:00
Kυριακή 17.12 | 16:00 - 17:00

Ο χείμαρρος της διασκέδασης παιδιών Magic Tolto παρουσιάζει μια χριστουγεννιάτικη, διαδραστική παράσταση μαγικών γεμάτη στιγμές γέλιου, ενθουσιασμού και πραγματικής διασκέδασης!
Για ηλικίες: 4+ 

 

Υπαίθριες δραστηριότητες από ΠΑΙΖώΝΤΑΣ

Υπαίθριες δραστηριότητες από ΠΑΙΖώΝΤΑΣ

Κυριακή 10.12 | 13:00 - 16:00
Σάββατο 16.12 | 13:00 - 16:00

Τι συμβαίνει όταν συνοδοί βουνού και ποταμού, αναρριχητές, ορειβάτες, δάσκαλοι παιδικού θεάτρου και φυσικής αγωγής, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί υπαίθριων δραστηριοτήτων και προσκόπων συναντιούνται στο Meet Market; Η διασκέδαση ξεκινά! Υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και αναρρίχηση για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση!

Εργαστήριο Μικρών Ξυλουργών

Εργαστήριο Μικρών Ξυλουργών

Κυριακή 10.12 | 16:00 - 17:30 (5+ ετών) & 18:00 - 19:30 (7+ ετών)
Kυριακή 17.12 | 13:30 - 15:00 (5+ ετών) & 15:30 - 17:00 (7+ ετών)


Μικροί ξυλουργοί σε δράση! Το Εργαστήριο Ξύλου & Κούκλας  έρχεται στο Meet Market  για μια σειρά από εργαστήρια ξυλουργικής για παιδιά. Το κάθε παιδί θα εξασκηθεί πάνω στον δικό του πάγκο, να χρησιμοποιεί με ασφάλεια τα βασικά εργαλεία της ξυλουργικής, κατασκευάζοντας το δικό του παιχνίδι! Οι πάγκοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να διευκολύνουν την εκτέλεση εργασιών όπως το πριόνισμα, το τρύπημα ή το κάρφωμα και τα εργαλεία είναι κατάλληλα για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια. Η εξοικείωση με τον κόσμο των κατασκευών προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να διευρύνουν τις γνώσεις και την αντίληψή τους, αλλά και μέσα από την μαγεία της δημιουργίας να χτίσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Little Yogis - Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Little Yogis - Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Κυριακή 10.12 | 17:30-18:00 & 18:30-19:00
Kυριακή 17.12 | 13:00-13:45 & 14:00-14:30

Πρόκειται για αφήγηση παραμυθιών από όλο τον κόσμο με ζωντανή μουσική επί σκηνής. Τα παραμύθια που έχουν επιλεγεί είναι ιστορίες αυτοπαρατήρησης και φροντίδας,ενσυναίσθησης και αγάπης. Βέβαια όπως όλα τα παραμύθια έχουν ανατροπές, αστείες στιγμές και μερικές φορές και λίιιγο φοβιστικές! Η μουσική δε συνοδεύει απλά τα παραμύθια, αλλά είναι και αυτή ήρωας του παραμυθιού. Τα παραμύθια είναι ιδανικά για τα παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια.



Events/djLineup
DJ 1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 8/12/2023
17:00 - 22:00 Iliana Stergiopoulou by Nostos 100.6
DJ 1
ΣΆΒΒΑΤΟ 9/12/2023
12:00 - 14:00 DJ MIA
14:00 - 16:00 C.Senior
16:00 - 18:00 Phillip Paul
18:00 - 20:00 Winjer
20:00 - 22:00 Dr. Orange
DJ 1
ΚΥΡΙΑΚΉ 10/12/2023
12:00 - 14:00 Uncle Neck
14:00 - 16:00 Pipidee
16:00 - 18:00 Mr. G
18:00 - 20:00 Boycott & Bacal
20:00 - 22:00 Mighty Mos
DJ 1
ΔΕΥΤΈΡΑ 11/12/2023
17:00 - 22:00 Nelly Lavie
DJ 1
ΤΡΊΤΗ 12/12/2023
17:00 - 22:00 J. Melik
DJ 1
ΤΕΤΆΡΤΗ 13/12/2023
17:00 - 22:00 Ioanna Papadopoulou
DJ 1
ΠΈΜΠΤΗ 14/12/2023
17:00 - 22:00 DJ a/k/a Zegas
DJ 1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 15/12/2023
17:00 - 22:00 Iraklis Renieris
DJ 1
ΣΆΒΒΑΤΟ 16/12/2023
12:00 - 14:00 Psontis
14:00 - 16:00 Chris OD
16:00 - 18:00 George Garavellos
18:00 - 20:00 Vber
20:00 - 22:00 G. Zervas
DJ 1
ΚΥΡΙΑΚΉ 17/12/2023
12:00 - 14:00 The FAK Girls
14:00 - 16:00 Muzak 7
16:00 - 18:00 Afrogirl
18:00 - 20:00 Bwana
20:00 - 22:00 A@H20

Χάρτης & Οδηγίες

Δες στο χάρτη
Events/map

Πως θα έρθετε:

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»
Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Δεν μπορείς να έρθεις σε ένα από τα event μας;

Κανένα πρόβλημα! Φέρνουμε εμείς το Meet Market σε εσένα.
Όλοι οι αγαπημένοι μας δημιουργοί κάτω από την ίδια ψηφιακή στέγη.

Επισκέψου το κατάστημα
Mascot

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δείτε τους χορηγούς μας
Events/eventSponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Θέλετε να στηρίξετε το Meet Market?
Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε και εσείς χορηγός
των events μας!

Contact
Events/eventArchive