PASTABOUKIS
Ταλιατέλες με Μελάνι σουπιάς & Θαλασσινό νερό
€ 4,90
Τραχανάς Ξινός
1 κριτικές
Τραχανάς Ξινός με ξινόγαλα, πλιγούρι, Αλεύρι σκληρού σιταριού!
1 κριτικές
Τραχανάς Ξινός
Τραχανάς Ξινός με ξινόγαλα, πλιγούρι, Αλεύρι σκληρού σιταριού!
Πληροφορίες προϊόντος
Περιγραφή
Τραχανάς Ξινός με ξινόγαλα, πλιγούρι, Αλεύρι σκληρού σιταριού!
Οφέλη Ξινόγαλα
Αποτελεί πολύτιμη πηγή θρεπτικών συστατικών, όπως η πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, το ασβέστιο και ο φώσφορος. Επιπλέον, περιέχει σημαντικές ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος Β -ιδιαίτερα ριβοφλαβίνης και βιταμίνης Β12-, βιταμίνης Α, ψευδαργύρου και μαγνησίου.
Πλούσιο σε προβιοτικά, συμβάλλει στη ρύθμιση και την ισορροπία της εντερικής μικροχλωρίδας και προάγει την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι το ξινόγαλα διαθέτει και άλλες ευεργετικές δράσεις, που συνδέονται άμεσα με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων.
Θρεπτική αξία και οφέλη από το Πλιγούρι:
Το πλιγούρι είναι το προϊόν του πυρήνα του σιταριού, αφού αυτός έχει υποστεί θερμική επεξεργασία, ξήρανση και θρυμματισμό. Το πλιγούρι έχει σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε λιπαρά, λίγες θερμίδες και πλούσια πηγή σύνθετων υδατανθράκων.
Λόγω της σχετικά μικρής επεξεργασίας που έχει υποστεί το σιτάρι μέχρι να παραχθεί το πλιγούρι όλες οι ευεργετικές ιδιότητες συντηρούνται με τα βασικότερα πλεονεκτήματα όπως προαναφέρθηκαν η υψηλή περιεκτικότητα σε άλιπη πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Η υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες καθιστά το πλιγούρι σημαντικό στην καλή λειτουργία του εντέρου και στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας, στην πρόληψη του καρκίνου του εντέρου. Επιπλέον, οι φυτικές ίνες στα γεύματα βοηθούν στην αίσθηση πλήρωσης και κορεσμού.
Λεπτομέρειες
400 γρ.
Tips
Ξινός Τραχανάς με χωριάτικο λουκάνικο & καπνιστή πάπρικα!
ΥΛΙΚΑ:
2 φλυτζανάκια του καφέ Ξινό τραχανά PASTABOUKIS
3 φλυτζάνια του τσαγιού νερό
Αλάτι και Πιπέρι
2 κ.τ.σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 Χωριάτικο Λουκάνικο
Λίγη Καπνιστή πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μια κατσαρόλα με δυνατή φωτιά ρίχνουμε το νερό, αλάτι και πιπέρι.
Μόλις το νερό αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο και τον ξινό τραχανά.
Ανακατεύουμε κατά διαστήματα με μια ξύλινη κουτάλα το τραχανά για να μην σβολιάσει.
Χαμηλώνουμε στο μισό τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 8-10 λεπτά μέχρι να «χυλώσει»
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το χωριάτικο λουκάνικο κομένο σε ροδέλες χωρίς λάδι τα τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Σε ένα μπωλ σερβίρουμε τον Ξινό τραχανά με το χωριάτικο λουκάνικο και πασπαλίζουμε λίγη Καπνιστή πάπρικα.
Καλή σας όρεξη!
Αποστολή & Επιστροφές
Παράδοση σε: | Δεν αποστέλλεται United States of America |
Αλλαγές & Επιστροφή Χρημάτων: | Μη αποδεκτές |
Άνθρωποι που αγόρασαν το προϊόν...
Rated
--
(0 Αξιολογήσεις )
5 αστέρια |
|
4 αστέρια |
|
3 αστέρια |
|
2 αστέρια |
|
1 αστέρια |
|
Recommended maker
1
times
Reviewed
Κριτικές προϊόντος
Περισσότερα PASTABOUKIS
Περισσότερα σε Φαγητό Προβολή όλων
Share this page