TheMeetMarket logo TheMeetMarket logo

Popular in Accessories

Shoes

Popular in Shoes

Popular in Bags, Wallets & Pouches

Glasses & Sunglasses

Popular in Glasses & Sunglasses

Hats & Hair Accessories

Popular in Hats & Hair Accessories

Belts

Popular in Belts

Scarves, Gloves & Warmth

Popular in Scarves, Gloves & Warmth

Key Rings

Popular in Key Rings

Popular in Pets

Popular in Mind, Body & Soul

Soaps

Popular in Soaps

Skin Care

Popular in Skin Care

Popular in Hair Care & Styling

Popular in Home Spa & Fragrances

Fitness

Popular in Fitness

Eco-Friendly Hygiene

Popular in Eco-Friendly Hygiene

Popular in Men’s

Wellness

Popular in Wellness

Popular in Homedeco & Art

Furniture & Lighting

Popular in Furniture & Lighting

Textiles

Popular in Textiles

Prints, Posters & Wall Art

Popular in Prints, Posters & Wall Art

Decorative Objects

Popular in Decorative Objects

Kitchenware

Popular in Kitchenware

Zero Waste Lifestyle

Popular in Zero Waste Lifestyle

Books, Stationary & Games

Popular in Books, Stationary & Games

Music

Popular in Music

Popular in Kids & Pets

Baby (0-2 years)

Popular in Baby (0-2 years)

Girl's Head to Toe

Popular in Girl's Head to Toe

Unisex Head to Toe

Popular in Unisex Head to Toe

Toys

Popular in Toys

Books & School

Popular in Books & School

Nursery & Home

Popular in Nursery & Home

Meal Time

Popular in Meal Time

Pets

Popular in Pets

Popular in Tasting Corner

Eat

Popular in Eat

Drink

Popular in Drink

Cook

Popular in Cook

Popular in Gift Cards

Search Results

Search products, makers, events, info...

Shop
Close

Naughty Dogs

Meet your Maker

Naughty Dogs

Naughty Dogs

Rating

Νo reviews yet.
Γεια! Είμαι το χαρτάκι.
Ξέρω πως όλη σου η ζωή αποτελείται από χαρτάκια -εισιτήρια, λογαριασμοί, αποδείξεις- Τα έχεις σιχαθεί και με το δίκιο σου, όμως, εγώ το χαρτάκι, θέλω να σου πω μια ιστορία. Πριν με σκίσεις και με πετάξεις, θα σου κάνω μια σοβαρή ερώτηση: Ξέρεις που γεννιούνται οι καλύτερες ιδέες; Η απάντηση είναι μέσα στα κελιά των φυλακών.
Πριν κάποια χρόνια, ένα άλλο χαρτάκι, όχι τόσο φιλικό και ευγενικό όσο εγώ, έκλεισε στη φυλακή δύο κορίτσια. Την Κική και την Αντρέα. Όχι τον Αντρέα, την Αντρέα από τη Ρουμανία ντε! Ουπς! Έχεις φρικάρει; Το μυαλό σου έχει κολλήσει εμμονικά στη λέξη ‘’φυλακή’’. Νομίζεις πως είμαι ένα πρόστυχο χαρτάκι που υποστηρίζει κακοποιούς και εγκληματίες; Όχι φίλε μου. Είμαι το χαρτάκι της αλήθειας μου.
Για χρόνια η Αντρέα και η Κική πάλευαν με τον εαυτό τους και με τα ναρκωτικά. Θες να σου πω, πως μεγάλωσαν; Για το πως από παιδιά έγιναν σκιές του εαυτού τους; Θες να μάθεις αν φάγανε ξύλο; Αν κλαίγανε κρυφά τη νύχτα; Αν ζούσαν φυσιολογικά; Θες αλήθεια να σου πω ποιος φταίει που μπήκανε στην κλούβα; Όχι. Δε θες.
Η Αντρέα, όταν φυλακίστηκε, ήταν είκοσι έξι, δεν ήξερε καθόλου ελληνικά, ίσως γι’ αυτό της άρεσε η παντομίμα. Είχε ένα πλάσμα στην κοιλιά της. Ήταν έγκυος μέσα στη φυλακή! – πάρτε ιδέες για σίριαλ- Η Κική, ήταν δεκαοχτώ. Η Κική δεν περίμενε παιδί, αλλά ήταν η ίδια παιδί. Ένα παιδί που πίσω από τα αστεία και τα ανέκδοτα, έκρυβε καλά τη μοναξιά του. Ένα παιδί που εφηύρε περίεργα παιχνίδια, που έσπαγαν τα νεύρα στην Αντρέα, όπως το να κολλάει στους τοίχους σερβιέτες, τσιγάρα, σκουπίδια…
Η Κική, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της, ήθελε να κάνει την δική της επανάσταση. Και την έκανε. Μέσα στη βρωμιά και τη σαπίλα των φυλακών, βρήκε τη μεγάλη της αδερφή. Την Αντρέα. Και η Αντρέα, βρήκε κάποια να φροντίζει, να της μαθαίνει πως να καθαρίζει το κελί της, πως να πλένει τα ρούχα της. Κάποιος θα έλεγε πως η Αντρέα έκανε πρόβες για να γίνει μαμά, μα η Αντρέα ήταν απλά ο εαυτός της. Ο εαυτός της, που μοίραζε γέλια και δάκρυα, ο εαυτός της που έβλεπε διαφημίσεις με γλυκά και έκλαιγε από την πείνα. Ο εαυτός της, που μέσα στο σκοτάδι ενός κελιού, κατάφερε να φέρει το φως. Ένα μωρό γεννιέται μέσα στις φυλακές και είναι η κόρη της Αντρέας. Και η οικογένεια της Κικής μεγαλώνει. Και τώρα πια είναι τρεις που παλεύουν για τη ζωή τους.
Δε θέλω να σε κάνω να συγκινηθείς ούτε να σου κουνήσω το δάκτυλο, μα έχω χρέος να σου πω την αλήθεια. Και για να σου είμαι ειλικρινής, η ιστορία αυτή είναι περισσότερο αστεία παρά θλιβερή. Σκέψου δυο κοπέλες μέσα σε μια φυλακή, η μια με ένα μωρό που δε μιλά γρι ελληνικά και η άλλη που κυνηγάει κουνούπια και τα κολλάει στους τοίχους, να φτιάχνουν προϊόντα καλλωπισμού από συνταγές που μοιράζονταν μαζί τους, τα κορίτσια των διαφόρων χωρών, προσπαθώντας παράλληλα να απεξαρτηθούν από τα ναρκωτικά. Ανέκδοτο! Τόσο καλοφτιαγμένο και αστείο που έγινε πραγματικότητα.
Τα κορίτσια, αποφυλακίστηκαν και συνέχισαν το πρόγραμμα απεξάρτησης. Και τα κατάφεραν. Και σήμερα είναι περήφανες που μοιράζουν χαρτάκια σαν εμένα και λένε την ιστορία τους.
Η συνέχεια είναι κάπως γνωστή. Η Κική, μετά από θητεία σε μπαράκια και καφετέριες με τους top χειρότερους τύπους αφεντικών, γίνεται διάσημη influencer. Η Αντρέα, εξακολουθεί να παλεύει με τα τιπς και τις καφεμηχανές. Και έρχεται αυτή η μέρα, που η απελπισία έχει πιάσει ταβάνι και ο οργανισμός ξερνάει απορροφημένη τοξικότητα , που τα δυο κορίτσια, κόντρα σε όλες τις δυσκολίες ανοίγουν τη δική τους εταιρεία. Το «Naughty Dogs». H εταιρεία, με τις κρέμες και τα προϊόντα που μάθανε να φτιάχνουν μέσα στη φυλακή. Να και κάτι καλό που μαθαίνεις εκεί μέσα.
Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν μοσχομυριστές αναμνήσεις, προϊόντα που κάθονται πάνω στο σώμα με αγάπη και σεβασμό. Μα κυρίως, θέλουν μια εταιρεία που δεν έκλεψε καμιά άτακτη σκυλοεγκληματίας, μια εταιρεία που φέρθηκε λίγο καλύτερα στους εργαζόμενους της, που δεν είπε ψέματα και προσπάθησε για το καλύτερο.
Ίσως τελικά, αυτή να ήταν η επαναστατική πράξη που έψαχνε η ‘’μικρή’’ Κική τότε… Τα υπόλοιπα τα περιμένουμε από σας και τις κριτικές σας και ίσως μια μέρα να δημιουργήσουμε το προϊόν που πάντα έψαχνες. Δεν ξέρουμε αν θα είναι τέλειο, πάντως σίγουρα θα είναι αληθινό. Όπως τα όνειρα μας.

Με αγάπη,
Το περήφανο χαρτάκι της ιστορίας της Κικής και της Αντρέας.

Κείμενο: Λίλα Παντελίδου

International Shipping: No

Returns accepted: Yes

Return policy:
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, διατηρείτε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, σε χρονικό διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

- Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει παραβιαστεί.

- Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο - Δελτίο Αποστολής).

* Σε περίπτωση μη εγκεκριμένων ή μη αποδεκτών επιστροφών, η Naughty Dogs διατηρεί κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στη διεύθυνση αποστολής της αρχικής παραγγελίας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Προτού προχωρήσετε σε επιστροφή των προϊόντων, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Στη συνέχεια παρακαλούμε συσκευάστε το προϊόν με την συσκευασία που σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκαν και εσείς να εξασφαλίσετε ότι τα προϊόντα δεν έχουν αλλοιωθεί, τροποποιηθεί ή χρησιμοποιηθεί.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επιστρέψετε ένα δέμα είναι οι εξής : α) Αν σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος, η ανταλλαγή θα γίνεται χέρι-χέρι με την καινούργια παράδοση από την μεταφορική. β) Μπορείτε να μεταβείτε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα SPEEDEX ή κάποιας άλλης μεταφορικής που επιθυμείτε και να αποστείλλεται το δέμα σας στην διεύθυνση που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα έξοδα επιστροφής σε αλλαγή προϊόντος αφορούν τον πελάτη και όχι την εταιρεία. Μόνο σε περίπτωση φθοράς του προϊόντος δεν επιβαρύνεστε τα μεταφορικά.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να πιστώσει στον πελάτη μόνο τα άρτια προϊόντα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εφόσον η διαδικασία επιστροφής έχει ολοκληρωθεί σωστά και πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, όπως περιγράφεται παραπάνω, η επιχείρησή μας είναι υποχρεωμένη να σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός διαστήματος 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η επιστροφή των χρημάτων σας διενεργείται ως εξής :

- Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής.

- Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε αποστείλει σε εμάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή. Η πρόσθετη αρχική χρέωση της αντικαταβολής, η χρέωση των μεταφορικών και η κράτηση διατραπεζικής συναλλαγής δεν επιστρέφεται.

feels like trouble

My listings

Product reviews